Wintersport Ylläs

In Ylläs heb ik de volgende reizen voor je gevonden:

Excursiereis shortbreak Lapland (5 dagen)

Tijdens deze reis van TUI beleef je in korte tijd alle hoogtepunten van Fins Lapland. Je maakt een huskysafari en een sneeuwscootertocht en met een beetje geluk zie je ook het noorderlicht. Als je wilt, kun je op de laatste dag nog gaan skiën of langlaufen. En natuurlijk geniet je van de Finse saunacultuur!

Winterparadijs Fins Lapland (8 dagen)

De witte wereld van Ylläs in Fins Lapland is een perfecte plek voor outdoor-avonturen. Een sneeuwscooterrit, een huskysledetocht en een sneeuwschoenwandeling zijn inbegrepen bij deze reis. Je vliegt van Amsterdam naar Kittilä en verblijft aan de piste in een modern hotel of appartement. Bekijk de reis Winterparadijs Fins Lapland bij Pharos Reizen.

Rondreis Escape to the wilderness (8 dagen)

Reis met TUI naar Fins Lapland – naar Ylläsjarvi om precies te zijn. Bij deze reis zijn meerdere safari’s in de besneeuwde wildernis inbegrepen, van sneeuwscootertocht tot huskysafari en van rendiersafari tot tocht op de lange latten. Je brengt een bezoek aan Lainio Snow Village en maakt een tocht in het donker, op zoek naar het noorderlicht.

Adventure week on the lake (8 dagen)

Tijdens deze reis van TUI verblijf je een week in het kleinschalige Yllas Lake Hotel, vlak bij het meer Yllasjärvi en naast het op drie na grootste nationale park van Finland. Je hebt een afwisselend activiteitenprogramma met van maandag tot en met vrijdag dagelijks excursies onder leiding van een ervaren gids, zoals een huskysafari, ice-floating in een wak in het meer en een bezoek aan het ijshotel.

Excursiereis Call of the wild (8 dagen)

Tijdens deze excursiereis van TUI maak je onder andere een husky- en sneeuwscootersafari en ga je op zoek naar het noorderlicht. Je verblijft in het Ylläs Lake Hotel, tegenover het bevroren meer.

Rondreis Arctic light in the forest (8 dagen)

Deze week in Fins Lapland is niet helemaal volgepland met excursies. De absolute hoogtepunten zitten erin, maar er is ook genoeg tijd om je eigen plan te trekken. Misschien wil je wel fatbiken, wandelen of skiën…

Vlucht en vakantiewoning Ylläs

TUI heeft hier cottages in en om Äkäslompolo. Ze zijn allemaal verschillend en liggen verspreid in het dorp, tot maximaal 6 km buiten het centrum.

Los je vlucht + vakantiewoning in Finland huren

Veel wintersportreizen naar Fins Lapland hebben een vaststaand aantal dagen en eventueel programma. Wil je meer flexibiliteit, dan kun je bij Mökki Travel ook je eigen pakketreis samenstellen.