Salla ligt “in the middle of nowhere”. Het draait hier alleen maar om genieten van de Finse winter. Ik vond hier de volgende reizen:

8-daagse groepswintervakantie Fins Lapland

De ANWB heeft deze groepsreis naar Salla in Fins Lapland van 8 dagen waarbij meerdere excursies zoals een huskysafari en een sneeuwschoenwandeling zijn inbegrepen.

Winterwonderland® week Kids Salla

De Winterwonderland® week Kids in Salla is een geweldige reis voor actieve gezinnen met kinderen tussen de 3 en 12 jaar. Tijdens jullie vakantie in Fins Lapland ondernemen jullie lekker veel Lapse winteractiviteiten, zoals een bezoek aan een rendierfarm inclusief rendiersafari, sneeuwschoenwandelen in combinatie met ijsvissen, een huskysafari, een sneeuwscootersafari (besturen kan pas vanaf 18 jaar met rijbewijs), rijden op de stepslee en pannenkoeken bakken boven een kampvuur.

Winterwonderland® week Salla

Er is ook een Winterwonderland® week Salla voor volwassenen.

Husky- en sneeuwavontuur Salla (8 dagen)

Tijdens deze actieve week in Salla logeer je in een authentieke Finse bungalow aan de bosrand en onderneem je bijna elke dag een activiteit zoals 2 lange huskysafari’s, een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandelen, ijsvissen en een rendiersafari. En dan heb je ook nog eens de skipiste op loopafstand.

Vlucht en verblijf Salla

Je kunt bij Voigt Travel ook de volgende combinaties van vlucht en verblijf in Salla boeken:

Bij het boeken van deze reizen kun je heel makkelijk gave excursies bijboeken en in veel gevallen is al een excursie inbegrepen.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.