Winterreizen Ruka/Kuusamo

In deze omgeving vind je de volgende reizen:

Fins winteravontuur in Kuusamo (8 dagen)

Tijdens dit 8-daagse Finse winteravontuur van Pharos Reizen verblijf je in een hotel aan de piste in Kuusamo in Fins Lapland. Een huskysafari, sneeuwschoenwandeling op zoek naar het noorderlicht en sneeuwscootertocht zijn inbegrepen bij de reis. Verder kun je allerlei excursies bijboeken waaronder sneeuwschoenwandelen in nationaal park Oulanka, ijsvissen, een saunabezoek, een Laps diner of buggy rijden.

Je kunt deze reis ook boeken met verblijf in een appartement.

Rondreis explore & experience Ruka (8 dagen)

Tijdens deze reis van TUI maak je elke dag een excursie van een paar uurtjes, zodat er nog genoeg tijd overblijft om te relaxen. Voor elke excursie word je bij je hotel opgehaald en weer teruggebracht. Natuurlijk maak je een sneeuwscootersafari en een huskysledetocht én ga je op zoek naar het noorderlicht.

Groepsreis sneeuwwandelen in Kuusamo (8 dagen)

Tijdens deze actieve groepsreis naar winters Fins Lapland van SNP Natuurreizen verblijf je in Oivangin Lodge, midden in het bos en aan het bevroren Singerjärimeer.  Vanuit die uitvalsbasis maak je met een gids dagwandelingen op sneeuwschoenen naar nationaal park Oulanka, Livaara, Ruka en nationaal park Riisintunturi.

Groepsreis Fins Lapland van Shoestring

Deze Lapland Winterreis laat je kennismaken met het winterwonderland van Finland. In deze magische wereld maak je een huskysafari, wandel je op sneeuwschoenen door nationaal park Oulanka en ga je natuurlijk op zoek naar het noorderlicht. Deze reis vind je hier.

Midweek Sneeuwscooter avontuur Kuusamo (5 dagen)

Tijdens deze meerdaagse sneeuwscootersafari leg je in 5 dagen meer dan 275 kilometer af. Onderweg breng je een bezoek aan een rendier- of huskyfarm en natuurlijk zet je af en toe een lekkere pot koffie boven het kampvuur. Je overnacht in bungalows en wildernishotels.

Vlucht & verblijf Ruka-Kuusamo

Je kunt voor je wintersport in Ruka-Kuusamo ook de volgende combinaties van vlucht + verblijf boeken bij Voigt Travel:

Bij het boeken van deze reizen kun je heel makkelijk gave excursies bijboeken en in veel gevallen is al een excursie inbegrepen.

Als je een vraag hebt over de reizen van Voigt Travel, kun je gebruikmaken van dit contactformulier.

Los je vlucht + vakantiewoning in Finland huren

Veel wintersportreizen naar Fins Lapland hebben een vaststaand aantal dagen en eventueel programma. Wil je meer flexibiliteit, dan kun je bij Mökki Travel ook je eigen pakketreis samenstellen.