Wintersport Saariselkä

Wil je wel eens in de winter naar Fins Lapland? Een van de mogelijke bestemmingen is Saariselkä – bekijk de reizen hiernaartoe.

Saariselkä met noorderlichtavontuur (8 dagen)

Voor deze winterreis naar Finland van Pharos Reizen vlieg je naar Ivalo. Je verblijft in Saariselka in een appartement. Een sneeuwscootersafari met ijsvissen en huskyslederit zijn inbegrepen, net als een noorderlichtavontuur. Je kunt bijvoorbeeld ook nog een rendiersledetocht bijboeken.

Holiday Club Saariselkä

Dit hotel staat midden in de natuur van Fins Lapland en toch dicht bij de skipistes, wandelpaden en cross country tracks van Saariselkä. Het heeft een spa en een overdekt zwembad. Je kunt een excursiepakket bij je verblijf boeken en in het restaurant staan traditionele Lapse gerechten op het menu. Het Angry Birds activiteitenpark is vlakbij.

Santa’s Hotel Tunturi

Dit hotel bestaat uit kamers en appartementen (verdeeld over verschillende gebouwen) en een hoofdgebouw met alle faciliteiten.

Kiilopää Fell Centre

Kiilopää Fell Center ligt aan de rand van het Urho Kekkonen National Park en aan de voet van de heuvels van Kiilopää. Deze plek is ideaal voor rustzoekers, natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. De kamers en cabins liggen verspreid over meerdere gebouwen.

Los je vlucht + vakantiewoning in Finland huren

Veel wintersportreizen naar Fins Lapland hebben een vaststaand aantal dagen en eventueel programma. Wil je meer flexibiliteit, dan kun je bij Mökki Travel ook je eigen pakketreis samenstellen.