In Pyhä vind je zo’n 15 skipistes. Op ongeveer 20 min rijden ligt het skigebied van Luosto.

4-daagse groepswintervakantie Fins Lapland

Deze groepsreis naar Fins Lapland van de ANWB omvat je vlucht inclusief vervoer van je ski’s, 3 nachten verblijf in Lapland Hotel (uiteraard met sauna), drie driegangendiners en een huskysafari.

8-daagse groepswintervakantie Fins Lapland

Deze groepsreis van de ANWB(met Nederlandstalige begeleiding) brengt je naar het kleine skigebied Luosto in Fins Lapland. Daar kun je onder andere een huskysledetocht, rendiersledetocht, sneeuwschoenwandeling en of sneeuwscootertocht maken. Een bezoek aan de amethistmijn van Luosto mag zeker niet ontbreken. En in Nationaal Park Pyhä-Luosto zijn er eindeloos veel langlaufloipes. Je verblijft in het gezellige Lapland Hotel Luostotunturi vlak bij dit nationale park.

Boek hotel Pyhatunturi

Je kunt hier verblijven in Hotel Pyhatunturi, hét hotel in nationaal park Pyhä-Luosto. Tip: reserveer bij het boeken ook alvast de excursies die je hier wilt gaan maken.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.