In Pihä vind je zo’n 15 skipistes. Op ongeveer 20 min rijden ligt het skigebied van Luosto.

Pyhä Holiday Break (4 dagen)

Tijdens deze reis van Nordic verblijf in je in Fins Lapland in de Parkside Pyhä Cabins, op loopafstand van de skipistes. Hier heb je een keuken, dus als je wilt kun je zelf koken. Maar Pyhä heeft ook meerdere restaurants. Een huskysledetocht, een sneeuwscootertocht en een rendiersledetocht zijn inbegrepen.

Pyhä Holiday Break XL (5 dagen)

De extra dag die je bij deze XL Holiday Break hebt, kun je eventueel gebruiken om te gaan skiën.

Pyhä Snow Week (8 dagen)

Ga je een hele week naar Pyhä, dan heb je alle tijd om (naast de inbegrepen hondensledetocht, rendiersledetocht en sneeuwscootertocht) extra activiteiten te boeken en/of om te gaan skiën.

Aihki New Year’s Break (4 dagen)

Tijdens deze reis van Nordic verblijf in je in de houten Aihki Cabins van het Sunday Morning Resort, op 10-15 minuten rijden van Pyhä. Je hebt een eigen sauna en aan het meer bij de lodge vind je ook nog sauna’s (o.a. een traditionele rooksauna) en jacuzzi’s die je kunt huren.

Er zijn al enkele typisch Finse winteractiviteiten inbegrepen en je kunt nog extra activiteiten bijboeken en/of gaan skiën.

Aihki New Year’s Break XL (5 dagen)

Vier oud en nieuw in Fins Lapland!

4-daagse groepswintervakantie Fins Lapland

Deze groepsreis naar Fins Lapland van de ANWB omvat je vlucht inclusief vervoer van je ski’s, 3 nachten verblijf in Lapland Hotel (uiteraard met sauna), drie driegangendiners en een huskysafari.

5-daagse groepswintervakantie Fins Lapland

Deze groepsreis naar Fins Lapland van de ANWB omvat je vlucht inclusief vervoer van je ski’s, 4 nachten verblijf in Lapland Hotel (uiteraard met sauna), vier driegangendiners en een huskysafari.

Boek hotel Pyhatunturi

Je kunt hier verblijven in Hotel Pyhatunturi, hét hotel in nationaal park Pyhä-Luosto. Tip: reserveer bij het boeken ook alvast de excursies die je hier wilt gaan maken.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.