Zo af en toe kom ik de mooiste autorondreizen in Finland tegen. Wat ik vind, zet ik hier voor je bij elkaar, zodat je makkelijk kunt vergelijken en kiezen.

Als je een vraag hebt over de reizen van Voigt Travel, kun je gebruikmaken van dit contactformulier.

Autorondreis Meren en bossen van Finland (8 dagen)

Tijdens de autorondreis Meren en bossen van Finland van Natuurlijk Reizen maak je een rondreis door het zuiden van Finland. Je verblijft in hotels en begint de rondreis in Helsinki. Vandaar rij je naar Lappeenranta, het centrum van Zuid-Karelië, en naar Joensuu, de hoofdstad van Noord-Karelië. Dan gaat de reis richting het westen, naar Juväskylä, Tampere en Turku, de oudste stad van Finland en de voormalige hoofdstad. Na nog een laatste rij-dag ben je weer terug in Helsinki.

Voordelige 8-daagse reis Vakantiehuis Lapland

Deze voordelige 8-daagse reis van Voigt Travel brengt je per vliegtuig naar Rovaniemi, waar je huurauto klaarstaat. Je rijdt naar Luosto bij nationaal park Pyhä-Luosto en verblijft 3 nachten in een knusse blokhut midden in de natuur. Daarna reis je door naar Salla, waar je 4 nachten blijft. Diverse activiteiten zijn inbegrepen.

Finse meren, steden en cultuur (9 dagen)

Bij deze 9-daagse reis van De Jong Intra kies je zelf of je met eigen vervoer naar het begin- en eindpunt reist, of er een fly & drive van maakt. Hoogtepunten van deze reis zijn Turku, de Finse scherenkust, Tampere, Jyväskylä, het Saimaa-merengebied, Porvoo en natuurlijk Helsinki.

Land van 1000 meren (11 dagen)

Voor echte fans van Finland heeft De Jong Intra deze 11-daagse autorondreis. Je komt aan de kust, in Fins Lapland en staat op de poolcirkel bij Rovaniemi. Via natuurparken in het oosten van Finland reis je naar het Saimaa-merengebied en via de ‘Koningsweg’ rij je naar Helsinki.

11-daagse reis Ålandeilanden en Helsinki

Deze 11-daagse reis naar Finland van Voigt Travel maak je met je eigen auto. Je vaart van Travemünde naar Helsinki en dan verder naar Turku. De veerboot brengt je naar Mariehamn op de Ålandeilanden, waarna je weer teruggaat om Helsinki verder te verkennen.

17-daagse reis Duizend meren en Lapland

Tijdens deze 17-daagse reis naar Finland van Voigt Travel vaar je van Travemünde naar Helsinki en reist door naar het Merengebied vlak bij Rusland. Na je verblijf in Koli reis je verder naar Lapland. Via Vuokatti reis je weer terug naar het Merengebied en via Helsinki weer naar Duitsland.

Tip: bekijk ook de rondreizen die behalve Finland ook andere landen in Noord-Europa aandoen.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.