Posio is een wintersportbestemming in Finland die tussen Roveniemi en Kuusamo ligt. Hier vond ik de volgende reizen:

8-daagse single groepsreis Fins Lapland – Posio – Winterbeleving in het hoge Noorden

Tijdens deze groepsreis van de ANWB onderneem je elke dag minstens één winterse activiteit, zoals een sneeuwscooterrit, langlaufen, een huskysafari en een bezoek aan de rendieren. In de vrije tijd die je daarnaast hebt, kun je bijvoorbeeld gaan skiën op de piste direct naast het hotel.

8-daagse wintervakantie Fins Lapland – Posio

Voor deze wintervakantie in Finland van de ANWB vlieg je naar Kuusamo en verblijf je in een heerlijk hotel (met sauna) aan een meer in het winterse Finse landschap. Ga op pad met de hondenslee, de rendierslee en/of de sneeuwscooter, ga ijsvissen of wandelen naar een bevroren waterval, ontmoet de rendieren en hopelijk ook het noorderlicht. Maar je kunt hier ook mooi langlaufen, skiën en sneeuwschoenwandelen. Vier activiteiten en 3x lunch zijn inbegrepen.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.