Droom je van een reis met de camper naar Finland? Groot gelijk heb je, want met een camper heb je alle vrijheid om dit uitgestrekte land te verkennen. Maak het jezelf gemakkelijk met deze tips voor het huren van een camper in Finland en profiteer optimaal van je tijd in Finland.

Bij Travelhome van ANWB kun je een camper huren in Finland. Wat ook een optie is, is om de camper op te halen in Hamburg in Duitsland. Daar is ook een parkeerterrein waar je je eigen auto kunt neerzetten tot je weer terugkomt.

Via dit formulier kun je vrijblijvend een offerte aanvragen voor een camperreis die helemaal op basis van jouw wensen is samengesteld. Of stel zelf je reis samen en boek direct online.

Op diezelfde website vind je ook nog handige tips over (voor het eerst) met de camper op vakantie gaan en over met kinderen op vakantie gaan met de camper.

Ook kan het interessant zijn om eens bij Camptoo te kijken. Dit is een platform waarop campereigenaars hun eigen camper te huur kunnen aanbieden en dat kan best voordelig uitpakken. Je kunt dus ook je eigen camper verhuren.

Complete camperreizen naar Finland

Wij hebben zelf geen ervaring met reizen met een camper in Finland, maar we hebben wel goede ervaringen met Voigt Travel – een echte specialist op het gebied van reizen naar Finland. Zelf maakten we een reis met het vliegtuig en een huurauto, maar Voigt Travel heeft ook een:

Snelle camperreis Express Noordkaap en Lapland (8 dagen)

Voor deze camperreis vlieg je rechtstreeks naar het noorden van Fins Lapland. Op het vliegveld krijg je uitleg over het gebruik van de camper en informatie over campings. Dan kun je op eigen houtje Noord-Scandinavië gaan ontdekken. Na een week rondreizen met de camper slaap je nog een nachtje in een bungalow in Santa Claus Village. De volgende dag vlieg je weer terug naar Rotterdam.

Hier vind je deze snelle camperreis Camper Express Noord-Noorwegen en Lapland van Voigt Travel

Camper Avontuur Lofoten en Lapland (15 dagen)

Deze camperreis omvat een rechtstreekse vlucht van Rotterdam naar Rovaniemi en twee weken toeren met de camper door Noord-Scandinavië. Na een laatste overnachting in Santa Claus Village vlieg je weer terug naar Nederland.

Je vindt deze camperreis hier op de website van Voigt Travel.

Camperreis Camper Compleet Lofoten en Lapland (22 dagen)

Vlieg rechtstreeks van Rotterdam naar Rovaniemi en haal daar de volledig uitgeruste camper op voor drie weken camperen door Noord-Scandinavië. De laatste nacht slaap je in een bungalow in Santa Claus Village.

Hier vind je deze de reis Camper Compleet Lofoten en Lapland van Voigt Travel.

Minicamper Express Noord-Noorwegen en Lapland (8 dagen)

Wil je liever niet zo’n grote camper? Haal dan na je rechtstreekse vlucht in Rovaniemi deze slimme kampeerauto op. Deze is om te bouwen tot minicamper, zodat je de flexibiliteit hebt van een auto, maar de gemakken van een camper. De auto heeft een tweepersoons koudschuimmatras, slaapzakken, een uitneembare koelkast en een keukentje met wasbak en tweepits kookstel. Met deze kampeerauto heb je alle vrijheid om je eigen route door Noord-Scandinavië uit te stippelen.

Deze camperreis Finland vind je hier op de website van Voigt Travel.

Minicamper Avontuur Noord-Noorwegen en Lapland (15 dagen)

Wil je langer op pad, dan kun je ook twee weken deze kampeerauto huren. Deze reis vind je hier op de website van Voigt Travel.

Het is ook mogelijk om via BBI Travel een camperarrangement vanuit Helsinki of een camperarrangement vanuit Rovaniemi te boeken.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.