Droom je van een reis met de camper naar Finland? Groot gelijk heb je, want met een camper heb je alle vrijheid om dit uitgestrekte land te verkennen. Maak het jezelf gemakkelijk met deze tips voor het huren van een camper in Finland en profiteer optimaal van je tijd in Finland.

Bij Travelhome van ANWB kun je een camper huren in Finland. Wat ook een optie is, is om de camper op te halen in Hamburg in Duitsland. Daar is ook een parkeerterrein waar je je eigen auto kunt neerzetten tot je weer terugkomt.

Via dit formulier kun je vrijblijvend een offerte aanvragen voor een camperreis die helemaal op basis van jouw wensen is samengesteld. Op diezelfde website vind je ook nog handige tips over (voor het eerst) met de camper op vakantie gaan en over met kinderen op vakantie gaan met de camper.

Ook kan het interessant zijn om eens bij Camptoo te kijken. Dit is een platform waarop campereigenaars hun eigen camper te huur kunnen aanbieden en dat kan best voordelig uitpakken. Je kunt dus ook je eigen camper verhuren.

Complete camperreizen naar Finland

Wij hebben zelf geen ervaring met reizen met een camper in Finland, maar we hebben wel goede ervaringen met Voigt Travel – een echte specialist op het gebied van reizen naar Finland. Zelf maakten we een reis met het vliegtuig en een huurauto, maar Voigt Travel heeft ook een:

Daarnaast stelt Voigt Travel ook camperreizen op maat samen naar Finland. Voor informatie over bovenstaande camperreizen of een camperreis op maat kun je gebruikmaken van dit contactformulier.

Het is ook mogelijk om via BBI Travel een camperarrangement vanuit Helsinki of een camperarrangement vanuit Rovaniemi te boeken.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.