Welke kortingen en acties gelden er op dit moment op het gebied van vakanties naar Finland? Welke voordeeltjes of zelfs gratis dingen zijn er zoal online te vinden? Ik doe mijn best om ze hieronder te verzamelen.

Aanbiedingen van Voigt Travel

Voigt Travel heeft prachtige reizen naar Finland – wij zijn er zelf meerdere keren mee op reis geweest. De reisorganisatie heeft ook regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen waarmee je droomreis naar Finland in één keer een stuk haalbaarder wordt. Op deze pagina vind je alle aanbiedingen voor winterreizen van Voigt Travel bij elkaar.

Gratis parkeren en overnachten op Schiphol bij Nordic

Ontvang bij een vlucht naar winters Lapland vanaf Amsterdam een gratis overnachting in het Corendon Village Hotel, vlak bij Schiphol en parkeer je auto gratis op de parkeerplaats van Quickparking. Hier vind je alle info over deze actie.

Lastminutes van OAD

OAD heeft aantrekkelijke lastminutes met extra korting tot wel 100 euro per persoon.

Korting op deelfietsen van Donkey Bikes

Op steeds meer plekken in Finland kun je de oranje deelfietsen van Donkey Republic tegenkomen. Die zijn enorm handig en je kunt er makkelijk van gebruikmaken door de app te downloaden – hoe het precies werkt, lees je hier. Met de kortingscode stralendschrijven15 krijg je 15% korting op de huurprijs van de fietsen.

Gratis kalender met Finse feestdagen

Op ScandinavischLeven.nl kun je gratis een jaarkalender downloaden met feestdagen uit Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland. Leuk voor een beetje een ‘Nordic’ sfeertje in huis het hele jaar door!

Gratis proefles Fins

Een beetje Fins leren is leuk en handig voor je vakantie in Finland. Bij de NHA kun je een gratis proefles Fins of de studiegids aanvragen.

Gratis magazine van Nordic

Ken je reisorganisatie en Scandinaviëspecialist Nordic al? Op de website van Nordic kun je een digitaal magazine aanvragen met informatie over bestemmingen en verhalen van reizigers. Je vindt dit magazine van Nordic hier.

Aanbiedingen bij Interhome

Ook Interhome verhuurt vakantiewoningen in Finland. Vakantiehuizen waarvoor een actuele aanbieding geldt, zijn te vinden op deze pagina.

Gratis magazine van Voigt Travel

Ook Voigt Travel heeft een gratis magazine. Dat kun je hier downloaden.

Korting op overtochten van Stena Line

Reis je met de boot naar Finland? Stena Line heeft regelmatig acties waardoor je voordelig met de boot naar Zweden en verder naar Finland kunt.

Over het algemeen geldt: hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger.

Als je je niet te vroeg wilt vastleggen, kun je gebruikmaken van Flexi. Je betaalt dan geen wijzigingskosten als je je ticket voor de ferry wilt aanpassen, en tot 24 uur voor vertrek kun je gratis annuleren. Dit hebben wij bij onze vorige vakantie naar Zweden ook gedaan en gaf ons erg een prettig gevoel. (Let op: voorwaarden kunnen veranderen. Bekijk daarom bij het boeken zeker even de actuele voorwaarden van Flexi.)

Hier vind je:

De prijs van de ferry naar Finland is afhankelijk van het moment waarop je reist en het vervoermiddel en gezelschap waarmee je reist. Je moet dus wel eerst wat gegevens invullen om de precieze kosten van de overtocht te zien te krijgen.

Vind voordelige overtochten naar Zweden

Om goedkope overtochten naar Zweden te vinden, kun je hier terecht:

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card

Met de ACSI Camping Card kampeer je in veel landen heel voordelig in het voor- en naseizoen. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Maar in Finland zijn campings die deze korting geven helaas niet of nauwelijks te vinden. Elk jaar kunnen campings zich aansluiten, dus wie weet verandert dit nog. Kijk daarom zeker even na of de camping van jouw keuze ACSI-korting geeft en zo ja hoeveel, want ook dat verschilt per camping.

In ieder geval heeft de ACSI een campinggids en camping-app waarmee je makkelijk campings in Finland kunt zoeken en vinden.

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Betaalbare informatie over bestemmingen

Over de volgende regio’s schreef ik zelf een voordelig magazine vol met handige informatie:

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.