Welke kortingen en acties gelden er op dit moment op het gebied van vakanties naar Finland? Welke voordeeltjes of zelfs gratis dingen zijn er zoal online te vinden? Ik doe mijn best om ze hieronder te verzamelen.

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden. Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dat verschilt per camping.

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Gratis proefles Fins

Een beetje Fins leren is leuk en handig voor je vakantie in Finland. Bij de NHA kun je een gratis proefles Fins of de studiegids aanvragen.

Lastminutes van Novasol

Novasol verhuurt vakantiewoningen in Finland en heeft een speciale webpagina met daarop vakantiehuizen die lastminute (en daardoor voordeliger) te boeken zijn.

Gratis magazine van Nordic

Ken je reisorganisatie en Scandinaviëspecialist Nordic al? Op de website van Nordic kun je een digitaal magazine aanvragen met informatie over bestemmingen en verhalen van reizigers. Je vindt dit magazine van Nordic hier.

Aanbiedingen bij Interhome

Ook Interhome verhuurt vakantiewoningen in Finland. Vakantiehuizen waarvoor een actuele aanbieding geldt, zijn te vinden op deze pagina.

Gratis werken aan je wandelconditie

Ben je van plan om lekker te gaan wandelen in Finland? Dan kun je nu alvast een gratis ebook met wandeltips downloaden op DeWandeltrainer.nl. Die heeft ook online wandeltrainingen voor beginners, 10 km, 20 km en meerdaagse hikes.

Korting op overtochten van Stena Line

Reis je via Zweden naar Finland? Dan heb je misschien iets aan deze voordeeltjes die Stena Line te bieden heeft.

Boek vroeg, boek Flexi

Ten eerste geldt over het algemeen dat het voordeliger is als je bijtijds boekt. Maar ik kan me ook voorstellen dat je je liever niet wilt vastleggen. Een goede middenweg is om gebruik te maken van Flexi van StenaLine. Je betaalt dan geen wijzigingskosten als je je ticket voor de boot wilt aanpassen, en tot 24 uur voor vertrek kun je gratis annuleren.

Let op: voorwaarden kunnen veranderen. Bekijk daarom zeker even de actuele voorwaarden van Flexi.

Vind voordelige overtochten naar Zweden

Verder kun je hier heel makkelijk kijken welke goedkope overtochten naar Zweden er zijn:

Gratis kalender met Finse feestdagen

Op ScandinavischLeven.nl kun je gratis een jaarkalender downloaden met feestdagen uit Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland. Leuk voor een beetje een ‘Nordic’ sfeertje in huis het hele jaar door!

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.