Informatie over skigebied Iso Syöte vind je op deze website.

Husky’s, Noorderlicht en rendieren in Fins Lapland (speciaal voor gezinnen)

Wil je met het hele gezin veel buiten zijn en allerlei activiteiten in Fins Lapland ondernemen, zoals een sneeuwscooterrit, een huskysafari, een fatbike-tour en een bezoek aan de Kerstman en de Sami en hun rendieren? Kijk dan eens naar deze reis van Travelnauts speciaal voor gezinnen met kinderen. Vanuit je verblijf op een heuvel met een prachtig uitzicht kijk je uit over de Finse bossen en met een beetje geluk zelfs op het noorderlicht. De pistes beginnen vrijwel naast de deur en na afloop van een dag in de sneeuw kun je ontspannen in de jacuzzi van het hotel.

Husky- en sneeuwavontuur Finn-Jann (8 dagen)

Tijdens deze winterreis naar Fins Lapland ga je met een kleine groep op pad en heb je een eigen slee en hondenteam ter beschikking. Je verblijft in een hotel of bungalow, en tijdens de tweedaagse huskysafari in een wildernishut.

Vlucht en verblijf Iso Syöte

Als je een vraag hebt over de reizen van Voigt Travel, kun je gebruikmaken van dit contactformulier.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.