Finland is een perfect land voor outdoorliefhebbers. Je kunt er allerlei stoere activiteiten ondernemen. Ook zijn er speciale, begeleide reizen naar Finland die bijvoorbeeld draaien om natuurfotografie, vogels of het noorderlicht.

Groepsreis Pop-up Finland (7 dagen)

De zomerse groepsrondreis Pop-up Finland van Sawadee is een week vol wandelen door de Finse wouden, kanovaren over meren en rivieren, fatbiken en met een beetje geluk ook nog beren spotten. Alle maaltijden zijn inbegrepen en je verblijft de hele reis op één plek, namelijk Kylmäluoma.

6-daagse natuurreis met Djoser

Tijdens deze 6-daagse natuurreis van Djoser ga je beren spotten, wandelen met husky’s, loop je de Kleine Berenroute en leer je overleven in de wildernis. (Vraag voor meer informatie de gratis brochure aan of meld je aan voor een informatiedag.)

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.