Actieve reizen naar Finland

Finland is een perfect land voor outdoorliefhebbers. Je kunt er allerlei stoere activiteiten ondernemen. Ook zijn er speciale, begeleide reizen naar Finland die bijvoorbeeld draaien om natuurfotografie, vogels of het noorderlicht.

Stel je eigen reis samen bij Mökki Travel

Dankzij de Nederlanders Wim en Laura kun je jouw actieve reis naar Finland helemaal zelf samenstellen. Je kunt daar namelijk een pakketreis maken door zelf je vluchten, vakantiewoning en activiteiten te kiezen. Zo maak je bijvoorbeeld:

Groepsreis Pop-up Finland (7 dagen)

De zomerse groepsrondreis Pop-up Finland van Sawadee is een week vol wandelen door de Finse wouden, kanovaren over meren en rivieren, fatbiken en met een beetje geluk ook nog beren spotten. Alle maaltijden zijn inbegrepen en je verblijft de hele reis op één plek, namelijk Kylmäluoma.

6-daagse natuurreis met Djoser

Tijdens deze 6-daagse natuurreis van Djoser ga je beren spotten, wandelen met husky’s, loop je de Kleine Berenroute en leer je overleven in de wildernis. (Vraag voor meer informatie de gratis brochure aan of meld je aan voor een informatiedag.)

Noorderlichtreis Ruska

Tijdens deze 8-daagse groepsreis van Voigt Travel maak je (als de natuur meewerkt) kennis met het noorderlicht en de Finse herfstkleuren: ruska. Dé noorderlichtexpert van de Benelux, Ruben Weytjens, reist met je mee.

Als je een vraag hebt over de reizen van Voigt Travel, kun je gebruikmaken van dit contactformulier.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.