Fins Lapland staat bekend om de sprookjesachtige winterse plaatjes. Maar je hoeft natuurlijk niet helemaal naar het noorden van Finland af te reizen. Ook in Zuid-Finland kun je een onvergetelijke wintersport beleven.

Winteravontuur Varjola Resort (9 dagen)

Voor dit winteravontuur van Voigt Travel neem je eerst de ferry van Travemünde naar Helsinki. Na aankomst rij je door besneeuwde bossen en langs bevroren meren naar het noorden. Je verblijft in Kuusa, midden in het Finse merengebied. Ontbijt en diner zijn inbegrepen en er staan allerlei sneeuwactiviteiten op het programma. Op de laatste dag kun je nog wat rondkijken in Helsinki voordat je de veerboot neemt voor de terugreis.

Winteravontuur Himos bugalows (9 dagen)

Voor dit 9-daagse winteravontuur van Voigt Travel vaar je van Travemünde naar Helsinki, waar je doorrijdt naar je Finse bungalow in Himos. In deze kleine wintersportplaats zit je midden tussen de Finse heuvels en bossen. Op de terugweg heb je nog tijd om Helsinki te verkennen.

Ski avontuur Himos bungalows (9 dagen)

Himos is een kleine wintersportplaats in Finland waar je heerlijk kunt skiën. Om er te komen neem je eerst de boot van Travemünde naar Helsinki en daarna rij je met eigen auto naar Himos. Vijf dagen lang kun je gebruikmaken van alle wintersportfaciliteiten in deze omgeving en op de laatste dag heb je voordat de boot vertrekt nog tijd om Helsinki te bekijken. Deze wintersportreis Finland van Voigt Travel vind je hier.

Winteravontuur Hotel Laajavuori Eigen auto (9 dagen)

Vanuit Travemünde in Duitsland ga je op weg naar Helsinki, waar je langs bevroren meren en door besneeuwde bossen naar hotel Laajavuori bij de stad Jyväskylä rijdt. Na een verblijf van 5 dagen rij je weer terug naar Helsinki voor de veerboot terug naar Duitsland. Bij dit 9-daagse winteravontuur van Voigt Travel is op de terugweg een stop-overhotel in Duitsland inbegrepen.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.