Kerst vieren in Rovaniemi kan vanaf 20 november 2021

Finland met Voigt Travel

Kerst vieren in Rovaniemi kan dit jaar vanaf zaterdag 20 november. Dan wordt het startsein voor het kerstseizoen gegeven in Santa Claus Village op de Poolcirkel. Zoals elk jaar wordt het start van het kerstseizoen gevierd met een feestelijke bijeenkomst waarbij kersttradities en het kerstgevoel centraal staan. De Kerstman richt zich tijdens deze opening tot alle kinderen ter wereld – en iedereen die zich van binnen nog kind voelt.

Volg de livestream

Wil je – al is het op afstand – dit jaar ook Kerstmis vieren in Rovaniemi? Dan kun je op 20 november vanaf 14.45 uur de livestream vanaf de poolcirkel volgen. De livestream laat je meebeleven wat er die middag op het centrale plein van Santa Claus Village bij Rovaniemi gebeurt. Er zijn onder andere muziekoptredens van Miira Suomi, Jon Sebastian en Inga Söder. Natuurlijk komt de Kerstman zelf ook en zal hij iedereen toespreken. De stream duurt tot 15.30 uur Nederlandse tijd. Meekijken kan hier.

kerstman rovaniemi

Kerstbomen in de stad

Intussen komen de inwoners van Rovaniemi zelf ook in de kerststemming. Lokale bedrijven hebben zelfs 200 kerstbomen gedoneerd voor in het voetgangersgebied in de stad en de inwoners van Rovaniemi hebben de handen ineen geslagen om ze allemaal te versieren. Sinds 2016 is dit een jaarlijkse traditie en zo is het centrum van Rovaniemi helemaal klaar voor de feestdagen.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Ik ga akkoord met het privacybeleid.